O nama

Mi smo mlada, internacionalna kompanija u području elektromobilnosti, posvećeni našim proizvodima i otvoreni za nove ideje. Vrhunski proizvodi kompanije 4ALL kreću se od transportnih rješenja do sektora sporta i slobodnog vremena.

Proizvode nudimo kako krajnjim korisnicima tako i partnerima za daljnju distribuciju. Kontinuirano razvijamo naše proizvode kako bismo nadmašili zadovoljstvo naših cijenjenih kupaca. Od početka prodaje naših proizvoda, uvijek smo poboljšavali usluge u skladu s potrebama i zahtjevima naših klijenata, a svi proizvodi dizajnirani su prema najvišim svjetskim standardima.

4ALL bicikla i skuteri su specifičnog dizajna, sklopiva i veoma lagana. Sklopivi bicikli su idealni za one koji bicikl žele koristiti kao pomoćno prijevozno sredstvo u vozu, avionu, autobusu ili ako vam nedostaje prostora za držanje uobičajenog bicikla. Zbog svojih malih dimenzija upotrebljivi su u svakodnevnom saobraćaju, a sklopljeni stanu u autobus, prtljažnik automobila ili pod kancelarijski stol.

Ako svakodnevno prelazite veliku udaljenost, ne želite se previše umoriti i oznojiti ovo je savršeno rješenje za vas. Jak, tih i ekonomičan motor vožnju pretvara u novo iskustvo.

U pojedinim zemljama Evrope bicikl je postalo glavno prijevozno sredstvo. Ljudi bicikl koriste za odlazak na posao, fakultet, te je uveliko zamijenio i automobile i javni prijevoz. Kod nas taj način života ipak još malo zaostaje.

Ipak, vožnja bicikla svakako postaje sve atraktivnija, a tome svjedoči i sve veći broj biciklističkih staza u gradovima i mogućnost da iznajmite bicikl koji je kao prijevozno sredstvo zaista specifičan. Bicikla su idealan poklon najmlađima za rođendane i dobar uspjeh u školi.

Bez obzira na sve, koristeći bicikl kao sredstvo kojim ćete se odvesti na posao ili u školu birate definitivno jeftiniju varijantu prijevoza. I danas je korištenje bicikla jeftinije od bilo kojeg drugog prijevoznog sredstva.

Ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva e-bicikl nije samo idealan za bavljenje sportom, već i za svakodnevnu vožnju na posao, u školu ili kupovinu. S motorizovanom podrškom, mnogo ste brži i stižete opušteniji i bez znojenja. Ovo čini e-bicikl ekološki prihvatljivom alternativom korištenju automobila i također nudi način da se izbjegnu gužve u saobraćaju i javnom prijevozu.

KONTAKT PROIZVODI

Lagano, jednostavno, korisno.

Pronalazak parkinga i svakodnevne saobraćajne gužve više neće predstavljati problem. Modeli koje nudimo su lagani, sklopivi i jednostavni za odlaganje bilo gdje.

Za velike, za male, za sve

Za sve one koji žele ostvariti što bolji kontakt sa prirodom, ili možda uživati u istraživanju 4ALL u ponudi ima bicikle I skutere za sve uzraste, vrhunskog kvaliteta.